Bruidsfotograaf Brabant

Zijn jullie verloofd en gaan jullie trouwen? Van harte gefeliciteerd! De voorbereidingen kunnen beginnen, zoals het zoeken van een fotograaf voor jullie bruiloft. Als ervaren bruidsfotograaf uit Brabant kom ik graag jullie dag vastleggen.

Bruidsfotograaf Brabant

Even voorstellen

 

Hi, mijn naam is Sanne van Pinxten en ik ben een fulltime bruiloft- en portretfotograaf uit Brabant. In de afgelopen 5 jaar heb ik al ruim 150 bruiloften mogen vastleggen. Hier heb ik verschillende awards voor gewonnen en mag ik door het hele land (en daarbuiten) reizen voor de mooiste bruiloften. De foto’s die ik maak zijn puur, ongedwongen en spontaan. Ze vertellen een verhaal, leggen een emotie en een moment vast.

 

Gaan jullie trouwen en hebben jullie nog geen fotograaf? Mijn tip: boek alvast een bruidsfotograaf om verzekerd te zijn van een plekje. Zeker het trouwseizoen (mei-september) zit elk jaar snel vol. Het lijkt mij heel leuk om jullie bruiloft te fotograferen. Vraag de trouwbrochure aan en laten we kennismaken!

Bruidsfotografie
Bruidsfotografie

Pakketten bruidsfotografie Brabant

 

Jullie bruiloft is uniek, daarom zijn er verschillende pakketten waar jullie uit kunnen kiezen. Zo sluit er altijd een pakket bij jullie persoonlijke wensen aan. In alle pakketten zit sowieso het volgende inbegrepen:

 

  • Persoonlijk kennismakingsgesprek
  • Telefonisch contact en WhatsApp groep voor advies
  • Day after preview van ongeveer 20 foto’s
  • Binnen zes weken minimaal 300 foto’s in mijn eigen stijl bewerkt
  • Online galerij met alle foto’s
  • Linnen album van 20x20cm met 25 foto’s (uitbreiding tegen meerprijs mogelijk)
  • Reiskosten

 

De pakketten beginnen vanaf €1895. Wil je meer informatie? In de trouwbrochure vind je alle pakketten, prijzen en aanvullende informatie.

Bruidsfotografie

Vraag de trouwbrochure aan!

 

Zijn jullie enthousiast? En willen jullie graag meer informatie? Vraag de trouwbrochure aan. Hierin vind je extra informatie over mijn werkwijze, de prijzen en de pakketten.