Portretfoto laten maken?

Wil jij een portretfoto laten maken? Een portret waarin de mooiste versie van jezelf te zien is op de meest pure manier? Boek dan een portret fotoshoot! Naast dat het een hele leuke ervaring is, krijg je een prachtige herinnering voor later en een uniek kunstwerk voor aan de muur. 

Portret fotoshoot
Portretfoto laten maken

De fotoshoot

 

Bij het maken van portretfoto’s kom je naar mijn studio in de omgeving van Sint-Michielsgestel (Brabant). Hier maak ik een serie portretten met verschillende achtergronden en looks. Tijdens deze shoot krijg je ruim de tijd voor kledingwissels, verschillende achtergronden en looks. Een pure lach, een serieuze of een ondeugende blik: met verschillende emoties zetten we samen een diverse serie van prachtige portretten neer. Het resultaat is een serie van pure en unieke portretten van jezelf of van je kinderen!

 

Als fotograaf heb ik jarenlange ervaring met verschillende soorten fotografie, waaronder het maken van portretfoto’s. Inmiddels heb ik al een heleboel portretten gemaakt en hier ook diverse awards mee gewonnen. Ook als je helemaal geen ervaring voor de camera hebt, kan je de portretshoot boeken. Ik stel je gerust, geef je aanwijzingen en zorg dat we een gezellige shoot met een mooi eindresultaat hebben.

 

Wil je alvast een indruk krijgen van alle mogelijkheden en mijn stijl? Bekijk dan mijn portfolio en laat je inspireren:

Portretfoto laten maken

Kosten portretfoto laten maken

 

De kosten voor een portret fotoshoot zijn €449 (voor maximaal 3 personen). Hier zit het volgende bij inbegrepen:

 

  • Dag- en studiolicht
  • 60 minuten shooten
  • Verschillende achtergronden aanwezig
  • Ruimte voor kledingwissels
  • 10 foto’s inclusief nabewerking
  • 1 fine-art print van 20×30 cm naar keuze

 

Eventueel is het mogelijk om haar en visagie bij de fotoshoot te boeken. Dit kan in overleg tegen een meerprijs bijgeboekt worden. Heb je nog vragen of wil je ergens meer informatie over? Neem gerust contact met mij op om alle mogelijkheden te bespreken!

Portret
Portret fotoshoot

Portfolio shoot

 

Ben je (beginnend) model of wil je dit graag worden? Dan is deze portret fotoshoot echt wat voor jou! Met de portretshoot heb je een prachtige basis in je portfolio waardoor de kans groter is dat je geboekt zal worden voor shoots.

 

Boek een portret fotoshoot!

 

Ben je enthousiast geworden? En lijkt het je leuk om een portretfoto te laten maken? Boek dan nu een portret fotoshoot en wie weet zie ik je binnenkort bij mij in de studio!