Bruidsfotograaf Sanne van Pinxten

Gaan jullie trouwen in 2024/2025? Van harte gefeliciteerd! De voorbereidingen kunnen beginnen, zoals het zoeken van een fotograaf voor jullie bruiloft. Als ervaren bruidsfotograaf kom ik graag jullie dag vastleggen.

Bruidsfotografie Sanne van Pinxten

Even voorstellen

 

Hi, mijn naam is Sanne van Pinxten en ik ben fulltime bruiloft- en portretfotograaf. In de afgelopen 5 jaar heb ik al ruim 150 bruiloften mogen vastleggen. Hier heb ik verschillende awards voor gewonnen en mag ik door het hele land (en daarbuiten) reizen voor de mooiste bruiloften. De foto’s die ik maak zijn puur, ongedwongen en spontaan. Ze vertellen een verhaal, leggen een emotie en een moment vast.

 

Gaan jullie trouwen in 2024/2025 en hebben jullie nog geen fotograaf? Mijn tip: boek nu alvast een bruidsfotograaf om verzekerd te zijn van een plekje. Zeker het trouwseizoen (mei-september) zit altijd snel vol. Het lijkt mij heel leuk om jullie bruiloft te fotograferen. Vraag de trouwbrochure aan en laten we kennismaken!

Bruidsfotografie
Bruidsfotografie

Pakketten bruidsfotografie

 

Jullie bruiloft is uniek, daarom zijn er verschillende pakketten waar jullie uit kunnen kiezen. Zo sluit er altijd een pakket bij jullie persoonlijke wensen aan. In alle pakketten zit sowieso het volgende inbegrepen:

 

  • Persoonlijk kennismakingsgesprek
  • Telefonisch contact en WhatsApp groep voor advies
  • Day after preview van ongeveer 20 foto’s
  • Binnen zes weken minimaal 300 foto’s in mijn eigen stijl bewerkt
  • Online galerij met alle foto’s
  • Linnen album van 20x20cm met 25 foto’s (uitbreiding tegen meerprijs mogelijk)
  • Reiskosten binnen heel Nederland

 

De pakketten beginnen vanaf €1895. In de trouwbrochure vind je alle pakketten, prijzen en aanvullende informatie.

Bruidsfotografie

Vraag de trouwbrochure aan!

 

Zijn jullie enthousiast? En willen jullie graag meer informatie? Vraag de trouwbrochure aan. Hierin vind je extra informatie over mijn werkwijze, de prijzen en de pakketten. Vul het onderstaande formulier in en ik stuur jullie heel graag de trouwbrochure voor 2024/2025!