Werkwijze

Voor
de shoot

De eerste stap is natuurlijk contact met mij opnemen om een shoot te boeken. Na bevestiging staat hij in mijn agenda! Ongeveer een week voor de fotoshoot zal ik contact met jullie opnemen over de locatie, het kledingadvies en kan ik jullie eventuele vragen beantwoorden. Dan wordt ook gelijk de definitieve tijd vastgelegd. In sommige gevallen wordt er misschien iets geschoven met de tijd vanwege weersvoorspellingen (wanneer de shoot buiten plaatsvindt).

Tijdens
de shoot

Wat kunnen jullie verwachten tijdens de shoot? We gaan samen mooie herinneringen voor jullie maken. Ik vind het belangrijk dat de beelden die ik maak puur zijn, dat er echte emoties en liefde te zien is. Dat jullie op de foto gaan zoals jullie zijn! Als jullie het spannend vinden, stel ik jullie gerust en geef ik extra aanwijzingen. Door middel van kleine opdrachten voor jullie en eventueel de kinderen zorg ik voor een gezellige en ontspannen sfeer.

 

Bij een portretshoot komen jullie naar mijn studio in Sint-Michielsgestel (Noord-Brabant). Hier maak ik een serie portretten met verschillende achtergronden en is er ruimte voor kledingwissels.

Na
de shoot

Na de fotoshoot maak ik een selectie van de beste en mooiste foto’s die jullie via een online galerij ontvangen. Hier kunnen jullie zelf een selectie in maken (aantal foto’s afhankelijk van het gekozen pakket). Deze preview kan je binnen 2 weken na de shoot verwachten. Nadat ik de selectie en betaling heb ontvangen, ga ik de gekozen foto’s bewerken. Het eindresultaat kunnen jullie op dat moment binnen 2 weken verwachten!

Fotoshoot boeken?

Wil je een fotoshoot boeken? Superleuk!
Wil je graag dat ik jouw bruiloft fotografeer?
Neem dan contact op via het contactformulier.
Tot snel voor mijn camera!