Op zoek naar een fotograaf voor jullie bruiloft?

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! De voorbereidingen voor de bruiloft kunnen beginnen. Vaak is een fotograaf één van de eerste dingen die jullie gaan regelen. Als ervaren fotograaf kom ik graag jullie bruiloft vastleggen. Krijg hier een indruk van mijn stijl en vraag de trouwbrochure aan!

Bruiloft fotografie

Mijn werkwijze als fotograaf voor bruiloften

Hi, mijn naam is Sanne van Pinxten en ik ben bruiloft- en portretfotograaf. Als fotograaf vind ik het belangrijk om emoties te vangen en de bruiloft vast te leggen zoals hij is. Spontaan en ongedwongen. Zodat jullie, wanneer jullie de foto’s terugkijken, het moment weer helemaal opnieuw beleven. De eerste stap is het aanvragen van de trouwbrochure, dit kan je hier doen. Als jullie enthousiast zijn, plannen we vrijblijvend een kennismakingsgesprek in. Jullie zijn van harte welkom!

 

1 Kennismaken

In het kennismakingsgesprek gaan we elkaar leren kennen. We kijken of er een klik is, ik vertel jullie meer over mijn werkwijze en jullie kunnen mij alles over de bruiloft vertellen. 

 

2 Voorbereiden

Willen jullie mij als fotograaf? Dan kom ik heel graag jullie mooiste dag vastleggen! Als de boeking geregeld is, maken we een WhatsApp groep met elkaar aan, zodat jullie mij alles kunnen vragen en ideeën kunnen doorgeven. 

 

Ongeveer een maand voor de bruiloft hebben we weer contact. We bespreken met elkaar de dagplanning. Zo weet ik wat ik kan verwachten en waar ik rekening mee moet houden.

 

3 De bruiloft

Het grote moment: de bruiloft! Hier ben ik voornamelijk op de achtergrond aanwezig. Natuurlijk krijgen jullie af en toe aanwijzingen, maar ik fotografeer vooral het moment. Zo krijg je echt pure, spontane foto’s die het moment vastleggen.

 

Na de bruiloft krijgen jullie de volgende dag al een preview, zodat jullie heerlijk kunnen nagenieten. Na vijf tot zes weken krijgen jullie alle geselecteerde foto’s in een online galerij. Hieruit kunnen jullie de foto’s kiezen voor het album die ik voor jullie ga samenstellen. Na de oplevering van het album hoeven jullie alleen maar na te genieten van jullie dag!

 

Hebben jullie nog vragen over mijn werkwijze? Neem gerust contact met mij op.

Bruiloft fotografie
Bruiloft fotografie

Prijzen bruiloft fotografie

Iedere bruiloft is uniek, daarom zijn er verschillende pakketen waar je uit kunt kiezen. Zo sluit er altijd iets bij jullie persoonlijke wensen aan. De prijzen zijn vanaf €1895 voor zes uur fotografie. In de pakketen zit altijd het onderstaande verwerkt:

 

  • Persoonlijk kennismakingsgesprek
  • Telefonisch contact en WhatsApp groep voor advies
  • Day after preview van ongeveer 20 foto’s
  • Binnen zes weken minimaal 300 foto’s in mijn eigen stijl bewerkt
  • Online galerij met alle foto’s
  • Linnen album van 20x20cm met 25 foto’s (uitbreiding tegen meerprijs mogelijk)
  • Reiskosten binnen heel Nederland

 

De pakketten beginnen vanaf €1895. Hoe groter het pakket, hoe meer foto’s jullie ontvangen. Willen jullie een goede indruk krijgen van mijn stijl als bruidsfotograaf? Neem dan een kijkje in mijn portfolio.

Bruiloft fotografie

Word ik de fotograaf op jullie bruiloft?

Zijn jullie enthousiast geworden? Vraag dan hieronder de trouwbrochure aan! Hierin geef ik je nog wat extra uitleg over mijn werkwijze en de prijzen. Neem gerust contact met mij op als je wilt checken of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben of als je direct een kennismakingsgesprek wil inplannen. Ik word heel graag de fotograaf op jullie bruiloft!