Fotograaf Boxtel

Ben je op zoek naar een fotograaf in Boxtel? Kijk dan snel verder! Als fotograaf in Boxtel kan je bij mij terecht voor diverse soorten fotografie zoals een portretshoot, bruiloft fotografie, een gezinsshoot, een loveshoot of newborn fotografie. De foto’s die ik maak vertellen een verhaal, leggen een emotie en een moment vast. Puur, ongedwongen en spontaan. Wat voor shoot je ook boekt, we maken samen een mooie herinnering voor later!

Fotograaf Boxtel

Portret fotoshoot

Wil jij een uniek en exclusief portret van jezelf of van je kinderen? Boek dan een portret fotoshoot! Bij een portretshoot kom je naar mijn studio in de omgeving van Boxtel. Tijdens deze shoot krijg je ruim de tijd voor kledingwissels, verschillende achtergronden en looks. Een pure lach, een serieuze of een ondeugende blik: met verschillende emoties zetten we samen een diverse serie van prachtige portretten neer. Het resultaat is een serie van pure en unieke portretten!

 

De kosten voor een portret fotoshoot zijn €449 (voor maximaal 3 personen). De portretshoot duurt 60 minuten, waarbij er ruimte is voor verschillende achtergronden en kledingwissels. Na afloop ontvang je 10 foto’s inclusief nabewerking en 1 fine-art print van 20×30 cm naar keuze.

 

Benieuwd naar eerdere portretten die ik heb gemaakt? Bekijk dan mijn portfolio. Lijkt het je leuk om een portretshoot te doen? Boek dan nu een portret fotoshoot en wie weet zie ik je binnenkort bij mij in de studio!

Portret fotoshoot Boxtel

Bruiloft fotografie

Zijn jullie verloofd en staat er een bruiloft op de planning? Gefeliciteerd! Een bruidsfotograaf is vaak één van de eerste dingen die jullie gaan regelen. Als ervaren bruidsfotograaf kom ik graag jullie bruiloft vastleggen! Of dat nou in (de buurt van) Boxtel, ergens anders in Nederland of in het buitenland is.

 

Omdat iedere bruiloft uniek is zijn er verschillende pakketten mogelijk. Zo sluit er altijd iets bij jullie persoonlijke wensen aan. In ieder pakket zit een persoonlijke kennismaking, telefonisch contact en een WhatsApp groep voor advies en vragen. Na de bruiloft ontvang je de dag erna een preview van ongeveer 20 foto’s. Binnen zes weken ontvang je minimaal 300 bewerkte foto’s. Daarnaast ontvang je een online galerij, de foto’s op een USB stick en een luxe linnen album. Willen jullie een goede indruk krijgen van mijn stijl als bruidsfotograaf? Neem dan een kijkje in mijn portfolio.

 

Vraag de trouwbrochure aan voor meer informatie en de prijzen! Neem contact met mij op als je wil checken of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben of als je direct een kennismakingsgesprek wil inplannen.

Bruidsfotografie Boxtel

Gezinsshoot

Een gezinsshoot draait om mooie herinneringen vastleggen met je geliefden. In Boxtel en omgeving zijn genoeg mooie plekken om een fijne en ongedwongen fotoshoot met je gezin te maken. Benieuwd naar eerdere gezinsfotoshoot die ik heb vastgelegd? Bekijk dan mijn portfolio!

 

Een gezinsshoot kost €349 voor 2 t/m 6 personen. Hier zitten 20 bewerkte foto’s naar keuze bij inbegrepen. Wil je een gezinsshoot in de omgeving van Boxtel? Boek hieronder jouw gezinsfotoshoot!

Gezinsfotografie Boxtel

Heb je een vraag over de mogelijkheden of wil je ergens meer informatie over? Neem contact met mij op, ik probeer z.s.m. je te beantwoorden. Als fotograaf zie ik je graag snel voor mijn camera!