Wat krijg je als je mij boekt als fotograaf op jullie bruiloft?

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen en hebben mij geboekt als fotograaf op jullie bruiloft. Als eerste dank voor jullie vertrouwen! Nadat we het kennismakingsgesprek gehad hebben en jullie akkoord zijn gegaan, kan de voorpret beginnen. Je kunt mij altijd berichten als jullie vragen hebben, tips zoeken of gewoon willen kletsen over de bruiloft. I love it!

Fotograaf bruiloft

Voor de bruiloft

Ongeveer een maand voor de bruiloft hebben we een videocall om alles door te nemen. Jullie draaiboek zal dan ongeveer definitief zijn en deze nemen we dan ook door. Dit is om goed te kijken of alles klopt tijd technisch en of er dingen zijn waar ik rekening mee moet houden. We hebben het over de laatste details en ook zal tijdens dit gesprek ruimte zijn om jullie vragen die jullie mochten hebben te stellen.

Tijdens en na de bruiloft

De dag zelf ben ik erbij om alles vast te leggen, mee te genieten met jullie dag en te zorgen dat alles vlot verloopt. 

De dag na jullie bruiloft zijn jullie natuurlijk heerlijk aan het nagenieten en dit plezier wil ik dan ook vergroten door jullie al een preview te sturen van ongeveer 20-25 foto’s. Vervolgens zal het even geduld zijn aangezien ik ongeveer 5-6 weken nodig heb om jullie complete galerij te selecteren en te bewerken. 

Als jullie pakket is afgeleverd hebben we contact over het album, wat jullie van mij krijgen en om eventueel te bespreken of jullie verder nog iets willen. Dit album zal een mooie herinnering worden van jullie bruiloft. Veel plezier met alle voorbereidingen!

Interesse in mij als fotograaf?

Heb je na het lezen van deze blog interesse in mij als fotograaf op jullie bruiloft? Neem een kijkje in mijn portfolio om een goede indruk te krijgen van mijn stijl. Wil je meer informatie? Vraag de trouwbrochure aan of neem contact met mij op!