Fotografie workshop

Heb jij een grote passie voor fotografie? En wil jij graag een fotografie workshop volgen? Dan is de portret workshop wellicht iets voor jou! Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor fotografen die zich willen oriënteren of ontwikkelen in portretfotografie. Tijdens de workshop wordt de basis van studiofotografie, poses, werkwijze en nabewerking behandelt. Het technische gedeelte van de workshop is geheel op mijn eigen werkwijze gebaseerd, waardoor het een unieke workshop is. Zo heb jij alle kennis om daarna zelf aan de slag te gaan of je verder te ontwikkelen met portretfotografie!

 

De enige vereiste zijn dat je al bezig bent met fotografie, je in het bezit bent van een camera en (basis)kennis hebt over je camera en het fotografie vak.

portret fotografie workshop

Wat zit er bij de portret workshop inbegrepen?

 

De portret workshop kost €399 (exclusief btw). Hier zit het volgende bij inbegrepen:

 

  • Een dagvullende workshop van 10:00 tot 17:00 waarin alle stappen voor een geslaagde portret fotoshoot worden behandelt.
  • Gelegenheid om portretfoto’s van elkaar te maken, zodat je ook een mooi portret hebt voor je eigen bedrijf.
  • Een heerlijke lunch.
  • Gelegenheid om vragen te stellen over je bedrijf, het fotografie vak en alles waar je meer over wil weten rondom fotografie.
  • Volop persoonlijke aandacht door de kleine groepen (maximaal 4 fotografen).

 

De workshop zal door mij, Sanne van Pinxten, worden gegeven. Ben je benieuwd naar de portretfoto’s die ik al gemaakt heb? Bekijk hier mijn portfolio om een indruk te krijgen van mijn stijl!

Deelnemen aan de fotografie workshop

 

Ben je enthousiast geworden? En wil jij graag deelnemen aan de portretfotografie workshop? Neem contact met mij op voor meer informatie en de aankomende data!