Fotoshoot Brabant

Ben jij op zoek naar een fotograaf voor een fotoshoot in Brabant? Als ervaren fotograaf bied ik verschillende fotoshoots aan. Denk hierbij aan portretshoots, bruiloft fotografie, gezinsshoots, loveshoots, zwangerschapsshoot en newborn shoots. Tijdens de shoot heerst er altijd een ontspannen sfeer. De foto’s vertellen een verhaal en leggen emoties en bijzondere momenten op een unieke manier vast. Welke fotoshoot je ook boekt, samen creëren we een prachtige herinnering voor later!

Bruiloft fotoshoot

Even voorstellen

Hi, mijn naam is Sanne van Pinxten en ik ben fulltime bruiloft- en portretfotograaf. Daarnaast verzorg ik ook verschillende andere fotoshoots, zoals gezinsshoots, loveshoots, zwangerschapsshoots en newborn shoots. Ik ben geboren en werkzaam in Brabant, waar ik ook mijn fotostudio heb zitten. Ik ben echter ook regelmatig door heel Nederland en soms zelfs in het buitenland te vinden. Als fotograaf reis ik graag met je mee naar de mooiste plekken!

 

Ga jij trouwen en ben je op zoek naar een fotograaf voor je bruiloft? Als ervaren bruidsfotograaf kom ik graag jullie grote dag vastleggen. Of dat nu in Brabant, ergens anders in Nederland of in het buitenland is. Omdat iedere bruiloft uniek is, bied ik verschillende pakketten aan. Bekijk mijn portfolio en vraag de trouwbrochure aan voor meer informatie!

Fotoshoot Brabant

Gezinsfotoshoot

Een gezinsshoot draait om het vastleggen van mooie herinneringen. Puur, ongedwongen en spontaan, vaak op prachtige locaties in de natuur. In Brabant zijn er genoeg mooie plekken waar we een ontspannen fotoshoot met je gezin kunnen doen. Benieuwd naar eerdere gezinsfotoshoots? Neem een kijkje in mijn portfolio!

 

Een gezinsshoot kost €349 voor 2 t/m 6 personen. Hier zitten 20 bewerkte foto’s naar keuze bij inbegrepen. Wil je graag een fotoshoot met je gezin? Boek dan nu jouw gezinsfotoshoot!

Portret fotoshoot

Portret fotoshoot

Wil je een uniek portret van jezelf en/of van je kinderen? Boek dan een portret fotoshoot! Bij een portretshoot ben je van harte welkom in mijn studio in Schijndel (Brabant). Tijdens de shoot is er voldoende tijd voor kledingwissels, diverse achtergronden en verschillende looks. Een stralende lach, een serieuze of een ondeugende blik: met diverse emoties creëren we samen een serie van pure en unieke portretten.

 

De kosten voor een portret fotoshoot zijn €449 (maximaal 3 personen). De fotoshoot duurt ongeveer 60 minuten, waarin we de tijd hebben voor diverse achtergronden en kledingwissels. Na afloop ontvang je 10 foto’s inclusief nabewerking en één fine-art print van 20×30 cm naar keuze.

 

Benieuwd naar de portretten die ik heb gemaakt? Neem een kijkje in mijn portfolio. Wil je ook een portretshoot doen? Boek nu de shoot en wie weet zie ik je binnenkort in mijn studio!

Fotoshoot gezin Brabant

Fotoshoot in Brabant

Heb je een vraag over één van de fotoshoots, de mogelijkheden of wil je meer informatie? Neem gerust contact met mij op. Als fotograaf zie ik je graag voor mijn camera!