Fotoshoot met visagie Brabant

Wil jij een uniek en exclusief portret van jezelf? Een portret waarin de mooiste versie van jezelf te zien is op de meest pure manier? Boek dan een portret fotoshoot met visagie bij mij in mijn studio in Brabant!

Fotoshoot met visagie Brabant

Fotoshoot met visagie

Bij een fotoshoot met visagie kom je naar mijn studio in Sint-Michielsgestel (Brabant). Hier maak ik een serie portretten met verschillende achtergronden en looks. Voor de shoot zal een visagist je make-up verzorgen. Tijdens deze shoot krijg je ruim de tijd voor kledingwissels, verschillende achtergronden en looks. Een pure lach, een serieuze of een ondeugende blik: met verschillende emoties zetten we samen een diverse serie van prachtige portretten neer. Het resultaat is een serie van pure en unieke portretten! 

 

Als fotograaf heb ik jarenlange ervaring met verschillende soorten fotografie, waaronder portretfotografie. Inmiddels heb ik al een heleboel portretten gemaakt en hier ook diverse awards mee gewonnen. Ook als je helemaal geen ervaring voor de camera hebt, kan je deze fotoshoot boeken. Ik stel je gerust, geef je aanwijzingen en zorg dat we een gezellige shoot met een mooi eindresultaat hebben.

 

Wil je alvast een indruk krijgen van alle mogelijkheden en mijn stijl? Bekijk dan mijn portfolio en laat je inspireren:

Portret
Portret fotoshoot

Kosten portretshoot

De kosten voor een portret fotoshoot zijn €449 (voor maximaal 3 personen). Hier zit het volgende bij inbegrepen:

 

  • Dag- en studiolicht 
  • 60 minuten shooten
  • Verschillende achtergronden aanwezig
  • Ruimte voor kledingwissels
  • 10 foto’s inclusief nabewerking
  • 1 fine-art print van 20×30 cm naar keuze

 

Dit pakket is exclusief visagie kosten. Dit kan in overleg tegen een meerprijs bijgeboekt worden. Heb je nog vragen of wil je ergens meer informatie over? Neem gerust contact met mij op om alle mogelijkheden te bespreken! 

Boek een portret fotoshoot met visagie!

Ben je enthousiast geworden? En lijkt het je leuk om een fotoshoot met visagie te doen? Boek dan nu een portret fotoshoot en wie weet zie ik je binnenkort in mijn studio in Brabant!