Portret fotoshoot

Wil jij een uniek en exclusief fine-art portret van jezelf of van je kinderen? Een portret waarin de mooiste versie van jezelf te zien is op de meest pure manier? Boek dan nu een portret fotoshoot! Naast dat het een hele leuke ervaring is, krijg je een prachtige herinnering voor later en een uniek kunstwerk voor aan de muur. 

Portretshoot
Portret fotoshoot

De fotoshoot

Bij een portretshoot kom je naar mijn studio in de omgeving van Sint-Michielsgestel (Brabant). Hier maak ik een serie portretten met verschillende achtergronden en looks. Tijdens deze shoot krijg je ruim de tijd voor kledingwissels, verschillende achtergronden en looks. Een pure lach, een serieuze of een ondeugende blik: met verschillende emoties zetten we samen een diverse serie van prachtige fine-art portretten neer. Het resultaat is een serie van pure en unieke portretten van jezelf of van je kinderen! 

 

Als fotograaf heb ik jarenlange ervaring met verschillende soorten fotografie, waaronder portretfotografie. Inmiddels heb ik al een heleboel portretten gemaakt en hier ook diverse awards mee gewonnen. Ook als je helemaal geen ervaring voor de camera hebt, kan je de portretshoot boeken. Ik stel je gerust, geef je aanwijzingen en zorg dat we een gezellige shoot met een mooi eindresultaat hebben.

 

Wil je alvast een indruk krijgen van alle mogelijkheden en mijn stijl? Bekijk dan mijn portfolio en laat je inspireren:

Portretshoot

Kosten portret fotoshoot

De kosten voor een portret fotoshoot zijn €449 (voor maximaal 3 personen). Hier zit het volgende bij inbegrepen:

 

  • Dag- en studiolicht 
  • 60 minuten shooten
  • Verschillende achtergronden aanwezig
  • Ruimte voor kledingwissels
  • 10 foto’s inclusief nabewerking
  • 1 fine-art print van 20×30 cm naar keuze

 

Eventueel is het mogelijk om haar en visagie bij de fotoshoot te boeken. Dit kan in overleg tegen een meerprijs bijgeboekt worden. Heb je nog vragen of wil je ergens meer informatie over? Neem gerust contact met mij op om alle mogelijkheden te bespreken! 

Portret fotoshoot

Portfolio shoot

Ben je (beginnend) model of wil je dit graag worden? Dan is deze portret fotoshoot ook echt wat voor jou! Met de portretshoot heb je een prachtige basis in je portfolio waardoor de kans groter is dat je geboekt zal worden voor shoots.

Boek een portret fotoshoot!

Ben je enthousiast geworden? En lijkt het je leuk om een portretshoot te doen? Boek dan nu een portret fotoshoot en wie weet zie ik je binnenkort bij mij in de studio!