Portretfoto van je kind laten maken

Wil jij een portretfoto van je kind laten maken? Een portret waarin de mooiste versie van je kind te zien is op de meest pure manier? Boek dan een portret fotoshoot! Naast dat het een hele leuke ervaring voor je kind is, krijg je een prachtige herinnering voor later en een uniek kunstwerk voor aan de muur.

Portret fotoshoot
Portret fotoshoot

De fotoshoot

 

Bij het maken van portretfoto’s kom je naar mijn studio in de omgeving van Sint-Michielsgestel (Brabant). Hier maak ik een serie portretten met verschillende achtergronden en looks. Tijdens deze shoot krijgt je kind ruim de tijd voor kledingwissels, verschillende achtergronden en looks. Een pure lach, een serieuze of een ondeugende blik: met verschillende emoties zetten we samen een diverse serie van prachtige portretten neer. Het resultaat is een serie van pure en unieke portretten van je kind(eren)!

 

Als fotograaf heb ik jarenlange ervaring met verschillende soorten fotografie, waaronder het maken van portretfoto’s. Inmiddels heb ik al een heleboel portretten gemaakt en hier ook diverse awards mee gewonnen. Ook als je kind geen ervaring voor de camera heeft, kan je de portretshoot boeken. Ik stel gerust, geef aanwijzingen en zorg dat we een gezellige, ontspannen shoot met een mooi eindresultaat hebben.

 

Wil je alvast een indruk krijgen van alle mogelijkheden en mijn stijl? Bekijk dan mijn portfolio en laat je inspireren:

Portretfoto kind laten maken

Kosten portretshoot kind(eren)

 

De kosten voor een portret fotoshoot zijn €449 (voor maximaal 3 kinderen). Hier zit het volgende bij inbegrepen:

 

  • Dag- en studiolicht
  • 60 minuten shooten
  • Verschillende achtergronden aanwezig
  • Ruimte voor kledingwissels
  • 10 foto’s inclusief nabewerking
  • 1 fine-art print van 20×30 cm naar keuze

 

Heb je nog vragen of wil je ergens meer informatie over? Neem gerust contact met mij op om alle mogelijkheden te bespreken!

Portretfoto kind

Portret van je kind

Boek een portret fotoshoot voor je kind!

 

Ben je enthousiast geworden? En wil je graag een portretfoto van je kind(eren) laten maken? Boek dan nu een portret fotoshoot en wie weet zie ik je binnenkort bij mij in de studio!