Portretfotografie Brabant

Heb je interesse in een portret fotoshoot? Als ervaren portretfotograaf bied ik portretfotografie in Brabant aan! Een portret is uniek en exclusief, waarin de mooiste versie van jezelf te zien is. Het is een leuke ervaring met een mooi eindresultaat. Boek nu je portret fotoshoot!

Portretfotografie Brabant

Even voorstellen

 

Hi, mijn naam is Sanne van Pinxten en ik ben fulltime bruiloft- en portretfotograaf. Ik ben geboren en werkzaam in Brabant, waar ik ook mijn fotostudio heb zitten. Ik ben echter ook regelmatig door heel Nederland en soms zelfs in het buitenland te vinden.

 

Als fotograaf heb ik jarenlange ervaring met verschillende soorten fotografie, waaronder portretfotografie. In de afgelopen jaren heb ik al een heleboel portretten mogen maken en ook diverse awards gewonnen. Ik heb echt een passie voor portretfotografie, ik geloof dat elk portret een verhaal verteld.

 

Wil je alvast een indruk krijgen van alle mogelijkheden en mijn stijl? Bekijk mijn portfolio en laat je inspireren!

Portretfotografie

Portret fotoshoot Brabant

Voor wie is een portret fotoshoot?

 

Portretfotografie is voor iedereen! Het is een mooi cadeau voor jezelf, maar het is ook leuk om met je gezin te doen of om portretten van je kinderen te laten maken. Of bijvoorbeeld tijdens je zwangerschap, om zo een speciaal moment vast te laten leggen. Ook als je helemaal geen ervaring voor de camera hebt kan je een portretshoot boeken. Ik help je door je gerust te stellen, je aanwijzingen te geven en een fijne en comfortabele sfeer te creëren. Zo voel jij je op je gemak en zorgen we samen voor een gezellige fotoshoot.

 

Daarnaast is een portretshoot ook een goede basis voor in je portfolio. Dus ben je (beginnend) model of wil je dit graag worden, dan is deze portret fotoshoot ook echt wat voor jou. Met mooie portretfoto’s in je portfolio vergroot je namelijk de kans dat je geboekt zal worden voor fotoshoots.

Portretshoot met kinderen

Kosten portretfotografie

 

Bij een portret fotoshoot kom je naar mijn studio in de omgeving van Sint-Michielsgestel (Brabant). Hier maak ik een serie portretten met verschillende achtergronden en looks. Tijdens de shoot is er ruim de tijd voor verschillende achtergronden, kledingwissels en looks. Een pure lach, een serieuze of juist een ondeugende blik: met verschillende emoties zetten we samen een diverse serie portretten neer. Het resultaat is een serie van pure en unieke portretten!

 

De kosten voor een portret fotoshoot zijn €449 voor maximaal 3 personen. Hier zit het volgende bij inbegrepen:

  • 60 minuten fotografie in mijn studio
  • Dag- en studiolicht
  • Verschillende achtergronden
  • Ruimte voor kledingwissels
  • 10 foto’s inclusief nabewerking
  • 1 fine-art portret van 20×30 cm naar keuze

 

Daarnaast is het ook mogelijk om haarstyling en visagie bij de fotoshoot te boeken. Dit kan in overleg tegen een meerprijs bijgeboekt worden.

Boek een portretshoot

 

Ben je enthousiast en wil je graag een portret fotoshoot doen? Boek dan nu een portretshoot en hopelijk zie ik je binnenkort bij mij in de studio! Heb je vragen of wil je meer informatie over alle mogelijkheden? Neem gerust contact met mij op.