Review ASUS ProArt PA348CGV 34 inch monitor

Onlangs heb ik de ASUS ProArt PA348CGV 34 inch Ultrawide Monitor QHD mogen ontvangen in samenwerking met Kamera Express. Allereerst, het gebruiksklaar maken van dit scherm verliep heel soepel. Het is makkelijk in elkaar te zetten en op te starten. Eenmaal in elkaar is het koppelen aan je laptop echt een kwestie van een paar muisklikken en je bent klaar om te beginnen.

Foto bewerkt met de ASUS ProArt PA348CGV 34 inch monitor

Doordat dit een 34 inch scherm is, is het editen voor mij als fotografe echt een verademing. De kleinste details worden bij normale schermgrootte al zo duidelijk dat inzoomen bijna niet meer nodig is. Dit zorgt ervoor dat ik tot in de kleinste details heel overzichtelijk en makkelijk kan bewerken. Het is ook ontzettend fijn dat ik meerdere programma’s naast elkaar kan openen zonder dat ik veel beeldgrootte verlies. Dit werkt ontzettend effectief en makkelijk.

De kleuren van het scherm zijn echt super. Je kunt kiezen uit verschillende kleurinstellingen om het zo gelijk mogelijk aan het origineel te laten matchen. Dit alles is heel makkelijk via het menu te bedienen aan de onderkant van het scherm.

Het design van het scherm is mooi, functioneel en strak. Het neemt, afgezien van de grootte van het scherm, weinig ruimte in beslag op je bureaublad. Al met al is dit dus zeker een aanrader voor de fotografen/videografen onder ons om mee te werken.

Ben je benieuwd geworden? Bekijk hier de ASUS ProArt PA348CGV!