Verschillende soorten fotografie

Ben je op zoek naar een fotograaf die verschillende soorten fotografie aanbiedt? Kijk dan snel verder! Als fotograaf kun je bij mij terecht voor onder andere bruiloftsfotografie, gezinsfotografie en portretfotografie. De foto’s die ik maak vertellen een verhaal, leggen een emotie vast en vangen een moment. Puur, ongedwongen en spontaan. Wat voor soort fotografie je ook zoekt, we creëren samen een mooie herinnering voor later!
Bruidsfotografie
Bruidsfotografie

Bruiloft fotografie

Zijn jullie verloofd en staat er een bruiloft op de planning? Gefeliciteerd! Een bruidsfotograaf is vaak één van de eerste dingen die jullie gaan regelen. Als ervaren bruidsfotograaf kom ik graag jullie bruiloft vastleggen! Omdat iedere bruiloft uniek is zijn er verschillende pakketten mogelijk. Zo sluit er altijd iets bij jullie persoonlijke wensen aan. Vraag de trouwbrochure aan voor meer informatie en de prijzen!

Gezinsfotografie

Een gezinsshoot draait om het vastleggen van mooie herinneringen met je geliefden. Benieuwd naar eerdere gezinsfotoshoots die ik heb vastgelegd? Bekijk dan mijn portfolio!

 

Een gezinsshoot kost €349 voor 2 t/m 6 personen. Hier zitten 20 bewerkte foto’s naar keuze bij inbegrepen. Wil je een fotoshoot met jouw gezin? Boek dan hieronder jouw gezinsfotoshoot!

Gezinsshoot
Gezinsshoot
Portret fotoshoot
Portretshoot

Portretfotografie

Wil je een uniek en exclusief portret van jezelf of van je kinderen? Boek dan een portretfotoshoot! Tijdens deze fotoshoot kom je naar mijn studio in Schijndel (Noord-Brabant). Je krijgt ruim de tijd voor kledingwissels, verschillende achtergronden en looks. Een pure lach, een serieuze of een ondeugende blik: met verschillende emoties creëren we samen een diverse serie prachtige portretten. Het resultaat is een serie van pure en unieke portretten!
De kosten voor een portretfotoshoot zijn €449 (voor maximaal 3 personen). De fotoshoot duurt 60 minuten, waarbij er ruimte is voor verschillende achtergronden en kledingwissels. Na afloop ontvang je 10 foto’s inclusief nabewerking en 1 fine-art print van 20×30 cm naar keuze.
Lijkt het je leuk om een portretfotoshoot te doen? Boek dan nu een portretfotoshoot en wie weet zie ik je binnenkort in mijn studio!

Voor welke soort fotografie ga jij?

Heb je een vraag over de mogelijkheden of wil je ergens meer informatie over? Neem contact met mij op, ik probeer z.s.m. je te beantwoorden. Als fotograaf zie ik je graag snel voor mijn camera!